top of page

építész manufaktúra

projects.

projektek.

about.

rólunk.

Az Építész Manufaktúra kft egy 2008-ban alapított építészeti tervező vállalkozás! Generáltervezőként a vázlattervektől , kiviteli terveken át egész a megvalósulásig támogatjuk ügyfeleinket. Célunk, hogy minden projektünkben, kiemelkedőt alkossunk! Szeretjük a kihívásokat, folyamatosan keressük a legjobb megoldást, mind esztétikai mind műszaki értelemben! Örömmel tölt el bennünket, amikor új még ismeretlen vizekre kalauzolhatjuk megbízóinkat a design világában. Ebben a folyamatosan változó világban irányzatoktól függetlenül törekszünk maradandó értéket teremteni! Mert ez a hivatásunk...

DJI_0314.MP4.00_00_18_27.Still001 másolat.jpg
JAGAdeck

JAGAdeck.

A JAGA deck a Építész Manufaktúra Kft által gyártott mérnöki tetőszerkezet. A termék előnye, hogy gyári körülmények között előre elkészített statikus tervek alapján készül. Így a helyszínre történő szállítás után pár óra alatt tető alá hozható az épület legyen szó családi házról, ipari épületről, csarnokról, magtárról vagy akár lovardáról. 

Cégünk erőssége a teljes körű ügyintézés és kivitelezés ezért, az egész munkafolyamatot magunkra vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig. Igény esetén a tetőfedést és a bádogozást is elvállaljuk.

contact.

kapcsolat.

Köszönjük az érdeklődést!

bottom of page